Reklam
Kızılay Web Banner 120X600
Görüştüğü evli kadının evinde bıçaklanarak öldürüldü

Görüştüğü evli kadının evinde bıçaklanarak öldürüldü

Bartın’ın Kozcağız beldesinde meydana gelen olayda görüştüğü evli kadının evine giden 29 yaşındaki Aykut Y. bıçaklanarak hayatını kaybetti.

25 Mayıs 2023 - 01:12

Olay Bartın’ın Kozcağız beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 29 yaşındaki Aykut Y. gece saatlerinde görüştüğü evli ve 3 çocuk annesi T.K.’nın evine gitti. Bu sırada bir alt katta oturan T.K.’nın kayınpederi R.K. gelen sesler üzerine oğlu ve gelininin birlikte yaşadığı daireye çıktı. Gelininin dairesinde karşılaştığı Aykut Y. ile aralarında çıkan arbede de R.K. tarafından göğsünden bıçaklanan Aykut Y. ağır şekilde yaralandı.
Olay sonrası Bartın Devlet Hastanesine kaldırılan Aykut Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
R.K. ve gelini T.K. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kayalıklara çıkan kadını kaymakam ile emniyet müdürü ikna etti
Kayalıklara çıkan kadını kaymakam ile emniyet müdürü ikna...
Kavşakta çarpıştılar: 1'i ağır 6 yaralı
Kavşakta çarpıştılar: 1'i ağır 6 yaralı