AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Pandemi Sosyal Destek Programı kapsamında yapılan çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirme yaptı. Ünal, ücretli öğretmen ve usta öğreticilere ek ders ücreti ödeme olanağından 331 kişinin faydalandığını belirtti.
Ünal, 128 çiftçinin mayıs ve haziran aylarında vadesi gelecek hazine destekli faizsiz olarak 6 ay ertelenen kredi geri ödemelerinden faydalandığını kaydetti.
Karabük'te kısa çalışma ödeneğinden faydalanamayan veya ücretsiz izne çıkarılmış olan çalışanlara verilen bin 170 liralık yardımdan bin 10 kişinin faydalandığını açıklayan Ünal, "Kısa çalışma ödeneğine bin 451 işletme başvuruda bulundu, 5 bin 728 çalışan ödenekten faydalandı. Pandemi sosyal destek programı kapsamında 1, 2 ve 3. faz yardım paketlerine 16 bin 650 başvuruda bulunuldu. 8 bin 495 aile 8 milyon 406 bin lira yardımdan faydalandı" dedi.
Ünal, Covid-19 sürecinde kentte yaşayan 65 yaş üstü 7 bin 579 kişiye koruyucu maske ve kolonya yardımında bulunulduğunu ifade etti.
Genel
Yayınlanma: 16 Mayıs 2020 - 17:55
Güncelleme: 16 Mayıs 2020 - 17:57
Karabük'te 8 milyon 406 bin TL yardımda bulunuldu
AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Pandemi Sosyal Destek Programı kapsamında 8 milyon 406 bin TL nakdi yardımda bulunulduğunu açıkladı.
Genel
16 Mayıs 2020 - 17:55
Güncelleme: 16 Mayıs 2020 - 17:57
İlginizi Çekebilir









Kurs müdürü olarak bazı çalışanlarımızın bir bölümü için kisa dönem çalışması,bir bölümü için de ücretsiz izin başvurusu yaptım.Hepsine de ödenek çıktı ve hesabımıza yattı.. Bu zor zamanlarda esnafın yaninda olan yönecilerimizden Allah razı olsun. Rabbim devletimize zeval vermesin..
Verilen yardim bin tl allah askina 3 aydir evdeyiz sayil vekiller siz hesap yapin biz ona gore harcayalim bin tl yi üç ay hadi bize yetircek hesap cikarin