AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentte devam eden konut ve altyapı yatırımlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
İlk olarak Soğuksu Mahallesi’nde yapımı süren 3. Etap TOKİ Konutları’nı ziyaret eden Salt ve Çetinkaya, proje alanındaki son durumu değerlendirdi. TOKİ tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 866 konut, 53 iş yeri, cami, çocuk parkları ve çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı modern bir yaşam merkezi oluşturulması hedefleniyor.
Heyet daha sonra Aydınlıkevler Mahallesi’nden başlayarak Karabük Mahallesi’ne kadar uzanan Halim Deresi’nde yürütülen dere ıslah çalışmalarını inceledi. Devlet Su İşleri ile Karabük Belediyesi iş birliğinde sürdürülen çalışmaların, taşkın riskini azaltarak bölgenin altyapısını güçlendirmesi amaçlanıyor.
İncelemeler kapsamında şehirde devam eden yatırımların son durumu değerlendirilirken, Karabük’ün yaşam kalitesini artırmaya yönelik konut ve altyapı projelerinin planlanan takvim doğrultusunda sürdürüldüğü belirtildi. AK Parti’nin yerel yönetim ve şehircilik vizyonu doğrultusunda yürütülen çalışmaların kentin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceği ifade edildi.








