Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde balık tutmak için çıktığı kayalıklardan düşerek yaralanan amatör balıkçı, AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin ortak çalışmasıyla kurtarıldı.
Olay, Kozlu ilçesine bağlı Ilıksu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, balık avladığı sırada dengesini kaybederek kayalıklardan düşen amatör balıkçı için 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sarp ve ormanlık arazide güçlükle ilerleyen ekipler, yaralıya ulaşarak sedyeyle bulunduğu noktadan çıkardı.
Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı balıkçı, ambulansla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.











