Alkollü sürücü park halindeki 5 araca çarpıp kaçtı
Karabük’te park halindeki 5 araca çarptıktan sonra olay yerinden kaçan alkollü sürücü, polis ekiplerince yakalandı. Yapılan kontrolde sürücünün 0.84 promil alkollü olduğu belirlenirken, olayda maddi hasar oluştu. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise bir motosikletlinin kazadan saniyelerle kurtulduğu görüldü.
Karabük’te park halindeki araçlara çarptıktan sonra otomobilini bırakıp olay yerinden kaçan alkollü sürücü, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
Olay, Şirinevler Mahallesi Alparslan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.E.B. (23) idaresindeki 78 AAS 404 plakalı otomobil, seyir halindeyken yol kenarında park halinde bulunan iki araca çarptı. Geri manevra yapan sürücü bu sırada bir araca daha çarparken, yoluna devam etmek isterken kontrolünü kaybederek kısa bir mesafe sonra park halindeki iki araca daha çarparak durabildi.
Kazanın ardından araçtan inen sürücü M.E.B., koşarak olay yerinden kaçtı. Araçları zarar gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu kaçan sürücü kısa sürede yakalandı. Yapılan alkol kontrolünde M.E.B.’nin 0.84 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Gözaltına alınan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olay yerinde bırakılan otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı. Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir motosikletlinin saniyelerle olası bir kazadan kurtulduğu anlar yer aldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.









