Anneler Günü dolayısıyla Çaycuma Huzurevi’ni ziyaret eden Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Türkmen Köse, huzurevi sakinlerinin özel gününü unutmadı.
Ziyaret kapsamında huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü tek tek kutlayan Kaymakam Kaya, yaşlı bireylerle yakından ilgilenerek onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Sıcak ve duygusal anların yaşandığı etkinlikte, huzurevi sakinleriyle birlikte pasta kesildi, ardından günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.
Kaymakam Kaya, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Büyüklerimizi hatırlamak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek en önemli görevlerimizdendir. Bugün burada onların yüzlerindeki tebessüme ortak olmak bizler için en değerli hediyedir" ifadelerini kullandı.
Ziyaret, huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, Anneler Günü'ne özel anlam katan bu buluşma duygusal anlara sahne oldu.
Bölge
Yayınlanma: 12 Mayıs 2025 - 15:05
Güncelleme: 12 Mayıs 2025 - 15:07
Huzurevinde renkli Anneler Günü etkinliği
Anneler Günü dolayısıyla Çaycuma Huzurevi’ni ziyaret eden Kaymakam Adem Kaya ve beraberindekiler, huzurevi sakinlerinin gününü kutlayarak onlarla pasta kesti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret duygusal anlara sahne oldu.
Bölge
12 Mayıs 2025 - 15:05
Güncelleme: 12 Mayıs 2025 - 15:07
İlginizi Çekebilir