Karabük'te milli ağaçlandırma gününde fidanlar toprakla buluştu!
Karabük’te 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen fidan dikim programına Vali Mustafa Yavuz, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ile Cem Şahin katıldı. #YeşilVatanSeferberliği kapsamında yapılan etkinlikte, “Her fidan yarınlara nefes olacak” mesajı verilirken, Orman Şehidi Enes Kızılyer anısına yaptırılan çeşmenin açılışı da gerçekleştirildi.
Karabük’te 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen #YeşilVatanSeferberliği çerçevesinde düzenlenen fidan dikim programı gerçekleştirildi.
Programa Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile AK Parti Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin katıldı.
Katılımcılar, geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturdukları etkinliğin ardından yaptıkları ortak açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Her dikilen fidan, sadece bir ağaç değil; çocuklarımızın umudu, yarınlarımızın teminatıdır. Yeşili çoğaltmak, doğayı korumak ve vatan toprağını bereketle buluşturmak hepimizin ortak görevidir. Bu anlamlı seferberliğe öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, destekleri için Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Orman yangınlarında şehit olan kahramanlarımızı rahmetle anıyor, bu topraklara nefes veren herkese minnetimizi sunuyoruz.”
Program kapsamında ayrıca, Orman Şehidi Enes Kızılyer anısına yaptırılan çeşmenin açılışı da gerçekleştirildi.








