Karabük Üniversitesi’nde “Kampüste Ramazan Etkinlikleri” kapsamında düzenlenen “Gelecek ve Gençlik İftarı” programında Rektör Fatih Kırışık öğrencilerle bir araya geldi.
Sosyal Yaşam Merkezi Öğrenci Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen iftar programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Programda öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan Rektör Kırışık, Ramazan ayının manevi atmosferini öğrencilerle birlikte yaşadı.
İftarın ardından öğrencilerle sohbet eden Kırışık, kampüs yaşamı, eğitim süreçleri ve öğrencilerin gelecek planları hakkında görüşlerini dinledi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda öğrenciler, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma kültürünü aynı sofrada buluşarak yaşadı.
“Gelecek ve Gençlik İftarı” programı, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.











