Suez Steel, demiryolu sektörüne yönelik üretim kapasitesini artıran önemli bir başarıya imza attı. Şirket, SMS group’un son teknoloji sistemleriyle geliştirdiği 60E1 ray profilini başarıyla üretmeye başladı.
Yeni ray profilinin üretimi, planlama aşamasından üretime kadar tüm süreçlerde görev alan mühendisler ve saha çalışanlarının yoğun çabalarıyla gerçekleşti. Her bir ray, kalite ve güvenliğe verilen önemin somut bir örneği olarak dikkat çekti.
Süreçte önemli rol üstlenen SMS Teknoloji Direktörü Atilla Gökkaya’nın bilgi ve deneyimi, üretimin her aşamasında yol gösterici oldu. Gökkaya'nın liderliğinde yürütülen çalışmalar, ray üretiminin en yüksek standartlarda gerçekleştirilmesini sağladı.
Yetkililer, bu gelişmenin yalnızca bir üretim başlangıcı olmadığını, aynı zamanda Suez Steel’in kaliteli, güvenilir ve uluslararası standartlara uygun ray üretiminde yeni bir döneme girdiğini vurguladı.
Suez Steel yetkilileri, “Bu başarı, tüm ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmasının ve ortak hedefimize olan bağlılığının bir sonucudur,” açıklamasında bulundu.








