Yenice'de altyapı tamamlandı! Asfalt çalışmaları başladı
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Merkez Mahalle’de tamamlanan doğalgaz ve su altyapısının ardından asfalt kaplama çalışmalarının başladığını duyurdu. Başkan Karakaş, iki aylık yoğun çalışmanın ardından ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu belirterek, “Yenice’yi daha modern ve yaşanabilir bir ilçe yapmak için durmadan çalışıyoruz” dedi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, 15 Eylül itibarıyla Merkez Mahalle’de başlatılan doğalgaz ve su altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt kaplama sürecinin resmen başladığını duyurdu. Başkan Karakaş, iki aylık yoğun bir çalışmanın ardından önemli bir aşamanın geride bırakıldığını belirtti.
Altyapı çalışmaları boyunca sabır gösteren ilçe halkına teşekkür eden Karakaş, bozulan yolların yenilenmesi için ekiplerin gece gündüz sahada titizlikle çalıştığını ifade etti. Modern ve konforlu ulaşım imkânı sunmayı hedeflediklerini belirten Karakaş, asfalt kaplama çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.
“Yenice’nin her sokağını daha yaşanabilir ve daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz” diyen Başkan Karakaş, altyapı ve üstyapı yatırımlarının hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.
Merkez Mahalle’de başlayan asfalt kaplama çalışmasının ilçe halkına hayırlı olması temenni edildi.








